Engedal er en freelance grafisk designer

På www.engedal.it kan man se, hvad der tilbydes af grafiske opgaver

Jeg har altid været lidt mere fascineret af godt grafisk design, end de fleste jeg kender. Når kommunikation, former og farver går op i en højere enhed, så er det næsten magisk. Om det så er et maleri, en plakat, et logo eller en hjemmeside, det er sådan set underordnet.

Det var også en af grundene til, at jeg i 2012 begyndte at arbejde som freelance grafisk designer i firmaet Engedal. Det har lige fra starten været spændende, at løse de mange forskellige opgaver, som jeg har fået. Lige fra den nystartede selvstændige håndværker, som har brug for en hjemmeside og et logo til større virksomheder som fx World Health Organisation eller Syddansk Universitet.

I Engedal laver jeg blandt andet:

Blog om grafisk design

Jeg skriver jævnligt blogs om grafisk design på firmaets hjemmeside. Det kan handle om alt lige fra Det Gyldne Snit, Carlbergs redesign, Komplementærfarver til fodboldklubbers historiske logoer. Jeg nyder, at fordybe mig lidt i nogle af disse emner, selvom der desværre ikke så ofte er tid til det!

Jeg har også været brugt som ekspert i TV2’s artikel om ‘Historien bag 4 storholds logoskift: – En fiasko, siger grafisk designer’, hvilket passede perfekt med min store passion for både fodbold i grafisk design…!

Grafisk design til rimelige priser

Hvad koster grafisk design? Der kan være utrolig stor forskel på priserne – og kvaliteten. Jeg forsøger, at holde en fornuftig balance mellem høj kvalitet og rimelige priser. Det tiltaler mange, som kan være uheldige, at få kontakt til en freelance grafiker, som tager overpriser. De fleste kunder ender med at være meget tilfredse med min service, hvilket også giver sig til udtryk på mine mange gode anmeldelser på Google. Hvis du er interesseret i, at få lavet noget grafisk design hos mig, så kontakt mig her.

Se Engedals hjemmeside